Zërat e mesnatës

Zërat e mesnatës

1.
Luan Rama -Fëmija i Bulevardit Stalin
2.
Përparim Kabo- Fëmijëria sonata më e bukur e jetës
3.
Etrita Ibrahimi- Fëmijëria si ndikon në rritjen tonë
4.
Mesnata që shënon nisjen e një stine të re
5.
Majlinda Keta- 7 Marsi dhe mesazhi për institucionin e shkollës
6.
Ilirjana Basha -Gjurma jonë
7.
Suela Dërguti, Për prindërit ende fëmijë
8.
Ermenita Stafa, "Prindërit, na mësojnë si me i dasht"
9.
Etleva Kondakçi, "Uroj të jetoj sa t'i shoh të rritur fëmijët e mi"
10.
Xhuliana Jorganxhi, "Etërit"
11.
Përparim Kabo- Një shoqëri pa teatër nuk është shoqëri...
12.
Zamira Kita - Teatri ka nevojë për spektatorin
13.
Elda Zavalani- Dita Botërore e Teatrit
14.
Përparim Kabo- 90 vjet Ikona e teatrit dhe kinematografisë shqiptare Margarita Xhepa
15.
Zhuljana Jorganxhi - Vaçe Zela në Zërat e mesnatës
16.
Vera Ibrahimi - Vaçe Zela në Zërat e mesnatës
17.
Përparim Kabo - Vaçe Zela në Zërat e mesnatës
18.
Robert Radoja - Në zërat e mesnatës
19.
Përparim Kabo -Viktor Hygo në zërat e mesnatës...
20.
Requiem - dedikuar Edlira Haxhiymeri ndarë nga jeta më dt.14 maj 2022
21.
Një mbrëmje me Vasjan Lami, Albert Gjoka, Naun Shundi, Adrian Devolli, Lambert Jorganxhi, Zhuljana Jorganxhi
22.
Një mbrëmje me Flutura Açka për Tulipanë të vonuar, me Behar Gjoka për autorin e letërsisë për fëmijë Shkëlzen Zalli, bisedë me Arbër Ahmetaj e Majlinda Veizi rreth gjyshërimit
23.
Homazh kushtuar mësueses së nderuar Luiza Vujoshi Trebicka
24.
Një mbrëmje me- Artisten Merita Rexha Tërshana, Shkrimtarin Xhahid Bushati
25.
Prof.Përparim Kabo për botimin "Antropologjia e Artit"
26.
Me Albert Gjoka dhe Manjola Gjonaj - Vera me sugjerime rreth leximit
27.
Mesnata caku i pacak kur ndërrohen ditët e për dikë edhe vitjetët-Ditëlindja
28.
In memoriam - Vitore Sallaku dhe Meri Lalaj
29.
40 vite fotografi në ekspozitën e Gëzim Domi
30.
Me Raimonda Moisiu -Requiem për Dalip Greca
31.
Pasqyra e së vërtetës -me Anxhela Peza
32.
Gëzuar Hysni Zela
33.
Eli Kanina Pasqyra e së vërtetës
34.
IN MEMORIAM - Besim Jazexhiu
35.
Manushaqe Bako Botimet e verës
36.
Violonçelisti Klaudio Zoto

Radio