Radio Tirana 1

Radio Tirana 1

vijon NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN-drejtpërdrejt

Programi ditor - E mërkurë 25 nëntor

LAJME
LAJME
00:00
3 min
"UNË DHE BLUZI"
"UNË DHE BLUZI"
01:16
30 min
HIMNI KOMBËTAR
HIMNI KOMBËTAR
06:00
1 min
LAJME
LAJME
06:01
3 min
"MUZART"
"MUZART"
13:03
27 min
LAJME
LAJME
17:40
3 min
EUROSONG 2018
EUROSONG 2018
18:40
20 min

Radio