Të përjashtuarit

Të përjashtuarit

1.
'Të përjashtuarit'" Episodi 3. Nga Raeli & Koldi. MIRIAM MAKEBA (aktivizmi dhe muzika). NICK DRAKE (një botë hermetike)
2.
"Të përjashtuarit'" Episodi 4. Nga Raeli & Koldi. JANDEK (artisti brenda artistit). CAPTAIN BEEFHEART (eksentrizmi i frikshëm)
3.
"Të Përjashtuarit" Episodi 9. Goldie & the Gingerbreads (vajzat në krye). Sex Pistols (rrokuv diq dhe rilindi si pank)
4.
"Të Përjashtuarit" Episodi 10. Nga Raeli & Koldi. Iggy & the Stooges (rocku primitiv). Mary Wells (zonja Mowtown)
5.
"Të përjashtuarit" Episodi 11. Nga Raeli & Koldi. Kate Bush (performance eklektike).T-Rex – Marc Bolan (puplat elektrike)
6.
"Të përjashtuarit" Episodi 6. Nga Raeli & Koldi. Leonard Cohen (rrugëtimi i një poeti-vitet e para të karrierës). Sixto Rodriguez (legjenda e vërtetë)
7.
"Të përjashtuarit" Episodi 2. SADE ADU (e bukura dhe bisha).TIM BUCKLEY (mes ëndrrës dhe makthit)
8.
"Të përjashtuarit" Episodi 5. Nga Raeli & Koldi. DANIEL JOHNSTON (një bipolar gjenial). Serge Gainsbourg (ngadhnjimi i jetës)
9.
"Të përjashtuarit" Episodi 1.Nga Raeli & Koldi. Kevin Ayers (një jetë në arrati). Robbie Basho (zëri i shqiponjës).
10.
"TE PERJASHTUARIT" . EP 12
11.
"TË PËRJASHTUARIT" EP. 13
12.
"TË PËRJASHTUARIT" EP. 14
13.
"Të përjashtuarit" Episodi 15. Nga Raeli & Koldi.
14.
"Të përjashtuarit" Episodi 16. Nga Raeli & Koldi.

Radio