Skena në 3 kohë

Skena në 3 kohë

1.
28-05-2023. Aktorët, Donald Shehu & Xhuliano Brisku, në emisionin "SKENA NË 3 KOHË". Kritikë filmi, (Përrallë nga e kaluara). Ilirda Bejleri & Ina Baqoshi në bashkëbisedim( art, letërsi, kulturë)..
2.
17-06-2023 Aktorët, Donald Shehu & Xhuliano Brisku, në emisionin "SKENA NË 3 KOHË". Filmi shqiptar i cili bëri epokë dje, aktorë, skenografë,. Njerëzit të cilët nuk dalin asnjëherë në skenë. –(pj.2)
3.
18-06-2023 Arti skenik - Filmi shqiptar, dje. Filmi dhe Teatri në kohën tonë. Komponentët që e bëjnë këtë produksion. Të rinjte në art, (suportimi i tyre)

Radio