Klubi 5

Klubi 5

1.
KLUBI 5-Rezear Xhaxhiu & Erion Korini - lidhje direkte me korrespondentët në rrethe. Aktualitet, me inspektorët e qarkullimit rrugor. Argument. Lufta kundër bimëve narkotike, e ftuar gazetarja Anila Hoxha.
2.
KLUBI 5-Rezear Xhaxhiu & Erion Korini - Argument. Sigurimi i jetës dhe i pronës. I ftuar Eduart Gjokutaj.
3.
KLUBI 5. Tema:- Numri në rënie, i lindjeve për banor. Argumen- Përse të rinjtë e shtyjnë krijimin e familjes?. Pasiguri për të ardhëmen, apo?!!! Në studion e "Klubit 5" e ftuar psikologia Nertila Bekteshi.
4.
KLUBI 5- Lidhje direkte me korrespondentët në rrethe. Aktualitet- Ref. zgjedhore. Zoti. K. Kume,( eksp. për cështjet zgjedhore). Argument- Reforma si konsensus politik, apo shkas për të prodhuar kundërshti dhe incidente përtej protokollit?!.
5.
KLUBI 5- Lidhje direkte me korrespondentët në rrethe.( moti, infrastruktura). Aktualitet- Biosiguria. Në studio,E. Resuli&K. Mersini( mjek veteriner). Argument- Siguria ndaj kontaminimeve ...
6.
KLUBI 5- Lidhje direkte me korrespondentët në rrethe,( reshje bore, aktivizimi i strukturave përkatëse...). Aktualitet- Jemi potencial hakërimi?! Argument- Mbrohu nga "sulme" ne celularin tend. Në studio IT S.Bilani& R.Smaja.
7.
KLUBI 5. Me korrespondentët në rrethe- planifikoni fund javën tuaj ( opsione). Aktualitet- Fruthi( pandemi apo "alarm i rremë "). Argument- Më mirë të parandalojme... Flet Eugena Tomnini.
8.
KLUBI 5- Lidhje direkte me korrespondentët në rrethe,( ngjarje, fakte, perditëshëmri...). Aktualitet-Viti 2024 "Viti i Gjuhës". Argument-Fokusi për të bërë dicka ndryshe për gjuhën e kombit. Në studio prof, Linda Mniku...
9.
Lidhje direkte- Në rrethe( infrastruktur/ investime/prodhimi vendas). Aktualitet- Shqiptarët rezultojnë ( konsumator duhani) në raport me... Argument- Po rrisim një brez duhanpirës, pa dallim gjinie?!. Flet zoti R. Shuperka.
10.
Lidhje direkte- Në rrethe ( Rivitalizimi i hapsirave të gjelbërta). Aktualitet- Tirana merr drejtimin, B40... Argument - Shpirti i bashkëpunimit, burim natyral për hapa drejt BE-së... Flet Genci Kojdheli.
11.
Ne rrethe( fuksionimi i komunitetit/ jeta urbane/ produkte dhe tregu). Aktualitet- Biodiversiteti. Argument - Moratoriumi i gjuetisë, efektet. Gjueti e paligjshme?! Flet zoti T. Bine presidenti i shoqatës...
12.
Në rrethe( aktivitete promovuese, infrastrukturë, borë dhe atraksione turistike). Aktualitet- Shëndeti fizik dhe mendor( fitness). Flet instruktori Dik Daci, rekomandon: "zgjimin heret dhe... "
13.
Në rrethe-(nderhyrje rehabilituese në infrastrukturë/ përditshmëri). Aktualitet- Prodhimi blegtoral/ kosto, dhe cmim?! Pse protestojnë blegtorët?! Zoti A.Rrapaj ,sygjeron rishikimin ...
14.
Në rrethe,( punë në komunitet/ qendra fuksionale rinore/ jeta në periferi).Argument- Fenomeni "Bullizëm' në shkolla. Flet znj. B.Dine nga CRCA - "Dhuna, psiko fizike në moshat e hershme, përkthehet në pasoja afatgjata për.... "
15.
Në rrethe- (Skavica mes debatesh/ rankim arsimor/ investime nga Bashkia Shkodër). Argument- Shëndeti mendor, Flet dr. A. Reli :" Pesioni i vazhdueshëm, shkak per thellimin e prob..."...
16.
Në rrethe, (nevoja për ujë/ trashigimi kulturore/ urbanizim). Aktualitet- Shqipëria dhe Italia kanë nënshkruar marrëveshjen për njohjen reciproke të sigurimeve shoqërore“. Flet B. Aliaj " e drejtë themelore. 15 vjet përpjekje.."
17.
Në rrethe( shërbimet bazë/ artizanat-grande për të rinjtë/ shëndeti fizik). Argument. Ajri, cilësia, statistika. Flet specialisti i fushës M. Qirio: " Qytetarët identifikojnë saktë ndotësit, shpresë për eleminimin e ....."
18.
Vizita e Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken, në Shqipëri. I ftuar Prof.Fatos Tarifa, Drejtor i Institutit të Studimeve Sociale dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Diplomat, Ish Ambasador i Shqipërisë në SHBA, 2001-2005.
19.
KLUBI 5-Rezear Xhaxhiu & Erion Korini -Aksidentet rrugore, shkaqet. E ftuar Anxhelina Bregu, Inspektore e trafikut rrugor.
20.
KLUBI 5-Rezear Xhaxhiu & Erion Korini - I ftuar, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës Kosovës, Ambasadori i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë i Republikës së Kosovës në Shqipëri, shkëlqesia e tij z.Skënder Durmishi
21.
Në rrethe( Aktivitete në prag të 7-8 marsit/ komunitet- perditshmëri). Argument- Samiti BE. Aktualitet - BE, ekonomik. Flet Mirilda Tili "strategji per te kapur standartet e BE... "
22.
Në rrethe (Liqeni i Kukësit/ Arsim- inagurime/ Rikonstruksione.). Argument: Arsimi profesional, siguri në tregun e punës. Flet, Anila Nanaj: interesi në rritje, degët e preferuara, cilësia e mësimdhënies...
23.
Në rrethe (Sport/ Art/ trashigimi kulturore). Argument. Siguria në punë. Flet Znj. Eda Beqiri nga inspektoriti i punës. "Monitorimi i sigurisë dhe shëndetit po monitorohet me rigorozitet ...'
24.
Në rrethe (Urbane/ sociale/ familja në periferi!). Aktualitet. Inagurimi i bazës ajrore së NATO-s në Kuçovë. Argument, flet ish ushtaraku Z. Kushi- "Baza e Kuçovës fortesë e ballkanit..."
25.
Në rrethe- {Luhatjet e motit/, shëndeti publik/ emergjenca civile). Argument/ Obeziteti, "vuajtje" e të gjitha moshave . Flet nutricientia Enkeleda Ferrollari, "pasqyrë e mënyrës së jetesës në të gjitha aspektet..."
26.
Në rrethe- 7 Mars, nxënësit falenderues për mësimdhënësit e tyre\ reagime nga mbarë bota shqiptare. Aktualitet- Mësimëdhënësit, pozita e tyre sot . Flet mesuesja Teuta Lelaj "Nxënësit e 2024 te pa interesuar për të kënaqur mësuesit e tyre..."
27.
8 Mars/ gruaja shqiptare në fokus. Argument. Të jesh grua në karriere,, nënë dhe bashkëshorte. Në studion e Klub 5 e ftuar Rrigelta Tushe, personazh publik, " Eshte krejt e mundur mbajtjave e balancave, emancipimi garanton...."
28.
Në rrethe/ Ramazan,mesazhe humane / Sociale/ Punë publike. Argument. Bashkitë, diferencat në performancë?! Flet. E. Elezi_ "Rishikimi i buxhetit, shperndarja e fondeve ..."
29.
Në rrethe/ sport_ kulturë_urbane. Aktualitet/ Muaji i Ramazanit, muaji i mëshirës dhe faljes. Flet N/kryetari i KMSH, zoti Lauren Luli " Lutu/ falu/ reflekto...
30.
Në rrethe/ Arsim, konkurse, bashkëpunime/ ture turistike/. Argument/ Projekti pilot _transaksione digjitale. Flet Fatos Cocoli _Depertueshmeria e qytetarit, nxitja e kultures bankare...
31.
Në rrethe/ Post festë/ Bum turistik/ Urbane. Argument/ Marrveshje politike. Kuvendi i Shqiperisë. Flet Gezim Saliu _ "njohja e opozites kryesore në vend, zgjidh përfundimisht ngërcin dhe i hap rrugë ..."
32.
Në rrethe/ Youth teatër / Shkëmbim eksperiencash / Subvencione në blegtori. Aktualitet ,shendeti. Flet mjekja Mira Xhixho, " alergjitë stinore prekin popullatën në masë, kryesisht, aparatin respirator, shoqërohen me ..."
33.
Në rrethe/ Qendër rinore /Rikostruksion i shkollave/ Kulturë/ Rrugore+ shkelje / Argument. Lindëshmëria, statistikat jane alarmante. Flet dr. Arjan Shtylla: "Po shkojmë drejt shpopullimit në disa zona, arsyet janë ...!??
34.
Në rrethe/ Vizitorë të shumtë / Urbane/ Aktivitete dy palëshe . Argument " Ishulli i Sazani", Turizëm elitar. Flet,Vasil Bedini: "Efektet pozitive, përgjegjesite dhe shërbimi...!??
35.
Në rrethe/ Pyllëzime të sip. malore/ Ikonografi/ Pune publike . Argument: Akti normativ, sektoret që perfitojnë. Flet E, Gjokutaj; "Urgjence paraqesin sektori i turizmit, buqësisë, blegtorisë , transporti..."
36.
Në rrethe/ Shëndeti publik / Besimi fetar / Suvencione / Argument: Gruaja, hapsirat... ?!Flet M. Arqimandriti; "fuqizimi i gruas projekt sfidë..."
37.
Në rrethe/ Bie lindëshmëria në veri/ Alergjitë e stinës/ Vizitorë zbarkojnë në Gjirokastër. Argument_ Autizmi nuk zgjedh. Flet dr. Migena Kika "autizmi konsiderohet c|rregullim neurobiologjik qe ...."
38.
Në rrethe/ Jugu pronontohet/ Liqeni i kukësit, emergjencë./ Ujësjedhësi shkodër, auditim. Argument_ Stoku i peshkut "kembane alarmi". Flet prof. S. Shumka. "po përjetojmë krizën. Ja shkaqet..."
39.
Radioreportazh nga O.Lahe. Në rrethe/ vaksinimi i gjesë së gjallë| komunitare| shërbime zjarrfikës. Argument| Janë publikuar testet për maturantet, Flet,A. Balliu: _maturantet perfitojnë kohë...
40.
Në rrethe/ korsitë e bicikletave| Turizëm, masa | Sport | Qënder inovacioni. Argument. Kuvendi i dha dritën jeshile amnistisë penale?!. Flet Xhoi Jakaj: "Amnisti do të thotë shpresë, për të vazhduar jetën e këputur..."
41.
Në rrethe\Lugina e Drinos\Kalaja e Shkodrës\ Kristo Floqi_,Inmemoriam\ Ura në Kukës\. Argument. Shëngjini nën kujdesin e vecantë të Bashkisë. Flet, Pjerin Ndreu_ Kryebashkiaku i Lezhës...
42.
Në rrethe\Universiteti E.Cabej, ofron mundesi te reja\ Sporti dhe femijët\ Digjitalizim i sherbimeve\ Vrojtuesit, Velipojë. Argument. Të drejtat e gruas rome. Flet M. Veizi; ''Problematikat e lidhura ngushtë me integrimin e ..... "
43.
Në rrethe\Shkodër"Pranverë me kangë\ Kukës_ siguria ushqimore\ Pogradec-100 ditë krijimtari| Gjirokaster/ mjeku i familjes. Argument." Kape diten", emision radiofonik. Në studio, moderatorët, "Te arsyshëm, të vërtetë, argëtues , polemizues...",
44.
I pari kampus jashtë BE-së, Kolegji i Europës në Tiranë! Në studio zv \ ministria e arsimit, Ana Kapaj: "Përfitojmë shumë, oferte akademike unike. Ndërkombëtarizim..."
45.
Në rrethe; Hoteleri, vazhdon inspektimi\ Shëndeti publik\ Fluks vizitoresh në rrethe. Aktualitet- "Turizëm" Flet zonja E. Sako . "Durresi i frekuentueshëm 12 muajit e vitit. Si do të punojmë për ...."
46.
Diasporë_ E ftuar zonja E. Duri | Në rrethe | rikostruksion| komunitare|, doganore. Aktualitet- (KiE), votoi për pranimin e Kosovës në organizatë... Flet prof. Sadri Ramabaja_" çka përfiton Kosova..."
47.
Në rrethe. Ndalohet peshkimi \ Dhuruesit e gjakut?! \ Radio Kukësi_ nostalgji. Argument_ Qendrat rezidenciale për fëmijët jetim. Flet I. Cumani: |"dinamika e përmirësimit..."
48.
Në rrethe. Komunitare | Simpozium shkencor | Argëtim_teater | Sport| "Intervista e ditës" Me protagonistë të mikrofonit RT. E ftuar gazetarja Ervehe Tushe....
49.
Ne rrethe.| Shkoder_ komunale | Korce_ art mural | Gjirokaster_ In memoriam,A. Rustemi. Argument_ Nngrohja globale. Flet Anira Gjoni: " nese ruajme kete nivel gradacioni, ,ka shprese per ..."
50.
Në rrethe. Drenovë_ Dita e tokës| Shkodër_, suvencione buqësi, blegtori| Kukës, libri _on line. "Tur Turistik" Saranda. Flet I. Shkurti:, "Po investojmë në plazhet publike...""
51.
Ne rrethe.| Shkoder_ Trajtimi i mbetjeve | Korce_ Te rinjt lexojne | Bbibloteka publike ne Gjirokaster. Argument_ Kardiologji. Flet mjekja D. Teferici:. " shendeti i zemres demtohet nga veset, Jane identifikuar tre ..."
52.
Në rrethe. Shkodër_ tregu i gjelbert | Drenove_ amnistia hap dyert... | Gjirokaster_ kunder Zjarrëvenies...| Argument_ "Energjia". Flet. A Dulevic: "Energjia eshte vizion..."
53.
Në rrethe. Shkodër_ Rikualifikim urban. | Gjirokaster_ sport, kompeticion.| Turizem| RUBRIKE "PROTAGONIST_ RTSH. I ftuar ne studion e "Klubit 5", gazetari Ervin Baku: "eshte emisioni i 300 ne rradhe , dhe ka shume..."
54.
Argument. FONDI I SIGURIMEVE SHOQERORE. Zoti Astrit Hado, ne lidhje direkte deklaron se: " Skema e Sig. shoqerore rishikohet dhe reflekton ndryshimet ekonomike e sociale te popullates qe..."
55.
Në rrethe.| Shkodër_ Standarte sherbimi| Gjirokastër_ spektakel ne qiell |Korcë_kualifikim teknologjik . "SHQIPERIA TURISTIKE". Flet A. Milo: "Fieri i ka te gjitha..."
56.
Festivali Evropian i Këngës 2024 do të jetë edicioni i 68-të i Festivalit Evropian të Këngës. " Ka filluar numërimi mbrapshte". Flet gazetari Andri Xhahu: "është zhvilluar prova e dytë ne skenen e ..."
57.
KLUBI 5_ "DRITARJA E DIASPORES" ERA HAJDARI_ HISTORI SUKSESI.
58.
KLUBI 5- Rezear Xhaxhiu & Erion Korini . Argument: Promovim i emisioneve në radio. I ftuar gazetari Jaho Margjeka. autor, gazetar, poet e shkrimtar.
59.
KLUBI 5 ARGUMENT. "DHURO GJAK ,SHPETO JETE" . Dita Ndërkombëtare e Talasemisë, Ne lidhje telefonike dr. Viola Shano, Endri Susa.
60.
Në rrethe.| Shkodër_ rikonstruksion urban| Gjirokastër_ vizitë zyrtare |Korcë_ komunitare. Argument . "Dita e Europes. Flet zonja J .Trebicka:, " Te bashkuar në diversitet eshte....."
61.
KLUBI 5. Argument_ Ligji për nënat “surrogato”, ministria e Shëndetësisë bën gati draftin. Publiku reagon, pro dhe kunder.., Ne studion e "KLAB 5" mjeku B. Cami zbardh, termin dhe nenvizon c,fare perfitohet dhe c,fare dueht saksionuar...
62.
KLUBI 5. Argument " Shqiperia turistike" Divjaka_, Info. Flet kryetari i bashkise Jozef Gorea: "premtojme turizem ekologjik ..."
63.
KLUBI 5- Rezear Xhaxhiu & Erion Korini . Argument: Promovim i emisioneve në radio. E ftuar gazetare Algerta Tafani, realizuese e emsioneve prej pese vitesh.......
64.
Argument_ Dita ndërkombëtare kundër homofobisë. Flet Entela Binjaku: "permiresimi i legjislacionit dhe sjedhja e bazuar ne kulturen e popullates ,nuk jane ..."
65.
Argument. "Policia e shtetit, besimi në rolin e saj...". Flet eksperti Fatjon Softa: _ Shqiptarët e mbështesin policinë e shtetit...
66.
"DRITARJA E DIASPORËS". Senka Majda, shqiptarja që kandidon për Këshillin Bashkiak të Firences në Itali, në studion e "Klubit 5"
67.
Fakt: Institucionet e mikrokredisë po japin hua me interesa tepër të larta, ....Flet Mirilda Tili: " Vendimi i bankës së Shqipërisë për të vendosur një tavan për interesat e kredive konsumatore është ..
68.
KLUBI 5. "Shqiperia turistike". Argument_ 120 mije turiste, vizituan Permetin gjate 2023. Flet Alma Hoxha: "Ejani ne Permet, ka aresye per ta vizituar..."
69.
ARGUMENT_shërbimit bankar për ofrimin e pagesave elektronike . Drejtori i Agjensisë se Startupeve, Arjan Ymeri shpjegon për "Klub 5" , disa prej hapave dhe detajeve, qe ....." ...
70.
"KLUBI 5" Radio reportazh nga Korca. "Buqesia e "zgjuar" sfide dhe mundesi per investim afat gjate".
71.
KLUBI 5. Argument_ 1 Qershori, kujtese per mbajtjen e premtimeve.... Fllet XH. Beqiri: "Jane te numerueshme ndertimet dhe rikonstruksionet e instutucioneve qe kujdesen per femijet e ...
72.
ARGUMENT_ Reagimi ndaj fatkeqësive natyrore, mbahet në Shkodër një projekt stërvitor.. Drejtori i AKMC-së, Z. Haki Çako,, “Ky projekt do të ndikojë në ngritjen e bashkëpunimit në nivel rajonal që të reagojmë së bashku ndaj fenomeneve natyrore. .."
73.
"KLUBI 5"_ Vizitoni Gjirokastren. Nga Gjirokastra zoti Flamur Golemi shprehet se: " Nuk njohim sezone, Gjirokastra ne cdo stine eshte e vizitueshme ...."
74.
Klubi 5. Argument: Rregullat e qarkullimit, të eksplorojnë dhe të argëtohemi. Flet Anisa Ruseti: "Të vegjlit do të kenë mundësi të mësojnë biçikletën , rregullat e qarkullimit, të eksplorojnë dhe të argëtohen.."
75.
ARGUMENT: Plani i Motivimit të Administratës. Flet R. Radoshniq_ " Fleksibilitet në orare, heqja e kufizimit për leje vjetore, rritja e rrogave, disa prej pikave të planit të Motivimit të Administratës Publike, që është prezantuar ...:
76.
"KLUBI 5"_ Vizitoni Krujjen . Nga Kruja zoti Xhulian Kafexhi shprehet se: " nje dimension tjeter po i shtohet turizmit , bujtinat e qytetit...."
77.
KLUBI 5. Argument _ Qendrat Shëndetësore në zonat turistike. Flet zonja Jeta Dedja: " Qendrat janë të pajisura me një set standard mjetesh mjekësore. Po ashtu, ato janë furnizuar me barna dhe materiale të nevojshem...."
78.
Aktualitet sportiv. Shqipëria pjesë e 'Gjermani 2024', Flet gazetari sportiv Maks Tashi:" Kemi nje skuader sulmuese dhe teper solide. Te gjithe lojtaret vijne nga nje vit i mire gjate...

Radio