🎭 Është koha juaj 🕘🔊

🎭 Është koha juaj 🕘🔊

13 janari, Dita e Aktorit të vogël sipas Kalendarit fëminor.

Sot fëmijët kanë zgjedhur të aktrojnë pjesën- "Princi lakmitar dhe zogu i vogël".

Të veshur nën petkun e personazheve interesante, ata në fund do të përcjellin edhe një mesazh me vlerë: Secili duhet të bëjë mirë punën e tij, pa u treguar lakmitarë për të tjerët.

Mos humbisni,

"Mesazh mbi muzikë" në RTF në orën 9°°.

Radio