ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2021-premierë

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2021-premierë

Aktualitet, Tiranë, Shqipëri, 2021. Subjektet politike dhe kandidatët e pavarur prezantojnë pltaformat e tyre drejt Zgjedhjeve Parlamentare 2021

Radio