"ZËRAT E MESNATËS"-drejtpërdrejt

"ZËRAT E MESNATËS"-drejtpërdrejt

Program informativ-argëtues, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Rezarta Reçi-Shoqëri e këndshme, informuese dhe argëtuese me"Zërat e mesnatës "nën tingujt e një muzike të zgjedhur, me të ftuar të veçantë, në pritje të një dite të re më të bukur, më të mirë e plot shpresë

Radio