Yiruma-Solo piano

Yiruma-Solo piano

Yiruma (1978) pseudonim i Lee Ru-ma. Pianist dhe kompozitor nga Korea e jugut, i edukuar në Angli. Albumet e muzikës së tij instrumentale janë të shitura në të gjithë botën

Radio