Vijon"NË RADIO"-drejtpërdrejt

Vijon"NË RADIO"-drejtpërdrejt

Emision informativ e argëtues, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Andri XHAHU-Ngjarjet më të diskutuara në 24 orë. Intervista me protagonistët e ditës, projekte dhe nisma të reja. Sondazhe dhe argumente. Surpriza personazheve të njohur dhe dëgjuesit të radios!

Radio