Vijon"KËNDI I RONIT"-drejtpërdrejt

Vijon"KËNDI I RONIT"-drejtpërdrejt

Program informativ-argëtues, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Florian Zyka-Me Ronin në pasditen tuaj. Komunikim i drejtpërdrejtë, telefonata, diskutime, udhëtim në kohë dhe të rejat më të fundit nga arti, sporti, kultura dhe teknologjia. Tema: A duhet të bëhet e detyruar me ligj, lëvizja e fëmijëve me biçikletë, vetëm në praninë e të rriturve?

Radio