vijon NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN-drejtpërdrejt

vijon NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN-drejtpërdrejt

Studio-sport, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Erga Kruja dhe Dëfrim Met'hasani-Transmetimi i derbit të kryeqytetit, TIRANA-PARTIZANI, për javën e 6-të të Abissnet Superiore

Radio