"UNË MUNDEM"-drejtpërdrejt

"UNË MUNDEM"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Ndue Ruçi-histori jete dhe problematika e sfida të personave me aftësi të kufizuar

Radio