UNË DHE E DREJTA LIGJORE-drejtpërdrejt

UNË DHE E DREJTA LIGJORE-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Blerina Hamzollari-një format me fokus qytetarin. Nëse gjendesh përballë një situate për të cilën nuk je i informuar mbi bazat ligjore që të japin të drejtat dhe detyrimet ndaj vetes dhe ndaj shtetit, telefononi në numrat tanë: 042224705 ose 0674745133; Ne takohemi çdo ditë në bashkëbisedim me ju, për t'u ardhur në ndihmë-në studio me ekspertin ligjor, Kondi Ilia!

Radio