"UNË DHE E DREJTA LIGJORE"-drejtpërdrejt

"UNË DHE E DREJTA LIGJORE"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Blerina Hamzollari-Një format me fokus qytetarin -Eksperti ligjor Kondi Ilia në dispozicion të pyetjeve të dëgjuesve të interesuar për problematika që kërkojnë zgjidhje ligjore

Radio