"UNË DHE BLUZI"-premierë

"UNË DHE BLUZI"-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Armand Xhuli-meditime mbi blues-n, prezantim artistësh blues, si edhe pjesë të shquara të tyre

Radio