"TË RINJTË PËR TË RINJTË"-drejtpërdrejt

"TË RINJTË PËR TË RINJTË"-drejtpërdrejt

Emision për të rinj, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Oralda Lahe-Të rinjtë dhe sfidat e tyre, në mikrofonin e Radio Tiranës. Qëndrimet, idetë pro dhe kundër, na japin mundësinë të njohim më mirë këtë grupmoshë. Tema: Sa e duan të rinjtë qytetin, fshatin ku ata jetojnë? A do të donin ta ndryshonin vendin ku jetojnë? Cilat janë sfidat e qytetit apo fshatit ku të rinjtë jetojnë

Radio