Strausses në Vjenë-Valce dhe Polka

Strausses në Vjenë-Valce dhe Polka

Johannes Strauss ll (1825-1899) Kompozitor, dirigjent dhe violinist austriak. Ai është quajtur"Mbreti i valseve"dhe është autor i valsit"Danubi blu"

Radio