"SOCIOLOGJIA E SUKSESIT"-ritransmetim

"SOCIOLOGJIA E SUKSESIT"-ritransmetim

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Kozeta Hoxha-në studio me Prof. Dr. Lekë Sokoli - Tema: "Refleksion-Suksesi dhe Lumturia"

Radio