"SOCIOLOGJIA E SUKSESIT"-premierë

"SOCIOLOGJIA E SUKSESIT"-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2022. nga Kozeta Hoxha-në studio me Prof. Dr. Lekë Sokoli-këndvështrim -mendësi, filozofi dhe histori domethënëse. Tema: "Nga njeriu te pasnjeriu"-Me Prof. Dr. Ethem Ruka

Radio