Ruggero Leoncavallo-Opera"Paljaçi"

Ruggero Leoncavallo-Opera"Paljaçi"

Rugero Leoncavalo (1857-1919) kompozitor italian i rrymës veriste. Kompozoi opera, opereta dhe disa vepra simfonike. Vepra e tij më e famshme është opera"Paljaçi"

Radio