RUBRIKA SPORTIVE-drejtpërdrejt

RUBRIKA SPORTIVE-drejtpërdrejt

Studio sport, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Erga Kruja dhe Dëfrim Met’hasani-parashikime, analiza, rezultate; Lidhje telefonike, të ftuar -panel diskutimi me zhvillimet e javës në çdo disciplinë sportive

Radio