Robert Schumann-Koleksion Romantik

Robert Schumann-Koleksion Romantik

Robert Schumann (1810-1856) kompozitor, pianist dhe kritik muzikor gjerman i periudhës romantike. Kompozoi 4 simfoni, koncerte instrumentale, muzikë dhome, muzikë vokale, për pianoforte etj

Radio