RITME NGA MUZIKA JONË POPULLORE DHE E PËRPUNUAR

RITME NGA MUZIKA JONË POPULLORE DHE E PËRPUNUAR

Program muzikor, Tiranë, Shqipëri, 2022. nga Alda Shalari-me tingujt popullorë

Radio