RITME NGA MUZIKA JONE POPULLORE DHE E PERPUNUAR

RITME NGA MUZIKA JONE POPULLORE DHE E PERPUNUAR

Program muzikor, Tiranë, Shqipëri, 2022. nga Alda Shalari-me tingujt popullorë

Radio