Richard Strauss-Burleske per piano e orkester, solist G. Gould

Richard Strauss-Burleske per piano e orkester, solist G. Gould

Richard Strauss (1864-1949) kompozitor, dirigjent gjerman i rrymës romantikë të vonuar. Shquhet si kompozitor i poemave simfonike dhe i operave lirike

Radio