Richard Strauss -"Kështu foli Zarathustra", dir. G. Dudamel

Richard Strauss -"Kështu foli Zarathustra", dir. G. Dudamel

Richard Strauss (1864-1949) kompozitor, dirigjent gjerman i rrymës romantikë të vonuar. Shquhet si kompozitor i poemave simfonike dhe i operave lirike

Radio