REALITETE EKONOMIKE-premierë

REALITETE EKONOMIKE-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Pëllumb Troci-Zhvillimet dhe aktualitetet ekonomike në vend. Tema: Aspekte të zhvilimit turistik në Shqipëri. Teknologjia e Informacionit dhe Tregu i Punës. I ftuar eksperti i IT-së, Andi Bevapi

Radio