RADIO MAGAZINË-drejtpërdrejt

RADIO MAGAZINË-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Ervehe Tushe-"Një datë e caktuar me ngjarje të shënuara"-emra, fenomene, shkencë, pavarësi shtetesh dhe ikona të gdhendura;"Vath në vesh"-shprehje të gjetura nga mendje të zgjedhura;"Fjalët e fundit"-situata dhe rrethana sipas gjëndjes shpirtërore në bashkëbisedim me dëgjuesin

Radio