Paul Hindemith-Muzikë dhome

Paul Hindemith-Muzikë dhome

Paul Hindemith (1895-1963) kompozitor, dirigjent, violist dhe violinist gjerman i stilit neoklasik. Ka shkruar muzikë baleti, opera dhe muzikë instrumentale

Radio