PARASHIKIMI METEOROLOGJIK-premierë

PARASHIKIMI METEOROLOGJIK-premierë

Informacion, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Rezarta Xhakollari-Me situatën e motit për ditën e sotme dhe parashikimi për ditën e nesërme

Radio