PARASHIKIMI METEOROLOGJIK

PARASHIKIMI METEOROLOGJIK

Informacion, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Rezarta Xhakollari-me situatën e motit për ditën e sotme dhe parashikimi për ditën e nesërme

Radio