PALIMPSEST-ritransmetim

PALIMPSEST-ritransmetim

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Arta Marku-Kujtesa individuale-jeta, udhëkryqet dhe kthesat jetësore-AMANTIA KAPO, përkthyesja kthehet në të shkuarën e saj për të rrëfyer përvojën e viteve kur ka jetuar në Korenë e Jugut një vend i pazakontë për pritshmëritë e saj. Dhe rrëfimi vazhdon me fëmijërinë, me adoleshencën me udhëtimet e shpeshta dhe stacionimet sa në një vend në tjetrin që për momentin është ndaluar në Parisin historik

Radio