PALIMPSEST-premierë

PALIMPSEST-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Arta Marku-"Fillimet e modernitetit në romanin shqip "është studimi i sapobotuar i Ermir Nikës që më parë e kemi zbuluar si shkrimtarin e librit, "ROB I LARTËSIVE". Për letësinë, të vetën dhe të të tjerëve, për modennitetin që nis në një të djeshme. Për kujtimet që mbeten, për histori të botës që nuk harrohen-për PALIMPSESTIN e shkruar kohë pas kohë, me Ermir Nikën

Radio