"PA KUFIJ"-drejtpërdrejt

"PA KUFIJ"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Jaho Margjeka-Network Tiranë-Prishtinë-Shkup! Nga tre studio radiofonike, të ftuarit, debatojnë me njëri-tjetrin për çështje politike, ekonomike, sociale, kulturore e sportive, me interes të përbashkët. Tema: Pushteti venhdor dhe roli i tij në jetën e qytetarëve. Zgjedhjet lokale në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut-I ftuar në studion e R. T. Çerçiz Loloçi, gazetar, analist

Radio