N’PIK-drejtpërdrejt

N’PIK-drejtpërdrejt

TALK SHOW, 2022. Talk show -LIVE/ nga Anxhelo dhe Juli -muzikë, argëtim, lojra, kuiz, fakte, temë dite-në 60’. Tema e ditës: A i mbajmë dot sekretet?

Radio