Nostalgji dhe tendencë në muzikën shqiptare

Nostalgji dhe tendencë në muzikën shqiptare

MUZIKË, SHQIPËRI, 2021. Nostalgji dhe tendencë në muzikën shqiptare në këngët e Fesativaleve tona të muzikës së lehtë

Radio