NJË DATË, NJË HISTORI, NJË KURIOZITET-premierë

NJË DATË, NJË HISTORI, NJË KURIOZITET-premierë

Informacion, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Armand Xhuli-Ngjarje, data dhe fakte të artistëve që kanë shkruar historinë e rock'n 'roll-it! 25 tetor 1971-Albumi live i grupit The Allman Brothers, "The Allman Brothers, at Fillmore East "fiton diskun e artë

Radio