NJË DATË, NJË HISTORI, NJË KURIOZITET

NJË DATË, NJË HISTORI, NJË KURIOZITET

Prodhim artistik, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Armand Xhuli-Ngjarje, data dhe fakte të artistëve që kanë shkruar historinë e rock'n 'rollit! 18 maj 2000, Gay Richi, teksa shoqëronte për në shtëpi, yllin e popit, Madona përfshihet në një incident dhe arrestohet nga policia e Scotland Yard.

Radio