NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN-drejtpërdrejt

NGA NJËRA NDESHJE NË TJETRËN-drejtpërdrejt

Studio sport, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Erga Kruja dhe Dëfrim Met'hasani-transmetimi i ndeshjeve të futbollit: Skënderbeu-Egnatia, Kukësi-Laci, Vllaznia-Partizani, Java e 12-të ABISSNET SUPERIORE (Pjesët e para)

Radio