NËPËR FLETËT E LIBRIT PËR FËMIJË-premierë

NËPËR FLETËT E LIBRIT PËR FËMIJË-premierë

Prodhim artistik, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Evis Trebicka-duke shfletuar veprat e autorëve shqiptarë e botëror të letërsisë për fëmije! -"PESË FËMIJË DHE XHUXHI I RËRËS", (Ep. 13) -shkruar nga Edith Nesbit!

Radio