"NË RADIO"-drejtpërdrejt

"NË RADIO"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Andri Xhahu-Ngjarjet më të diskutuara në 24 orë. Intervista me protagonistët e ditës, projekte dhe nisma të reja. Sondazhi i ditës: 10 dhjetori, Dita e të Drejtave të Njeriut. Tema e këtij viti është: Barazi - Reduktimi i pabarazive, avancimi i të drejtave të njeriut. Mendoni se kemi përparuar në aspektin e barazisë në dinjitet dhe të drejta?

Radio