"MUZIKA DHE KUJTIMET"-drejtpërdrejt

"MUZIKA DHE KUJTIMET"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Kozeta Kurti-Pas një kënge të preferuar është gjithmonë një histori e patreguar. Protagonistët me playlistën e jetës dhe rrëfimin se çfarë i kujton një motiv

Radio