"MUZEU I PËRDITËSISË"-ritransmetim

"MUZEU I PËRDITËSISË"-ritransmetim

Përsiatje poetike, Tiranë, Shqipëri, 2022. Nga Arta Marku-përsiatje mbi tema dhe detaje ofruar nga librat, një copëz letërsi -"Misioni në jetë", nga Ismet Toto

Radio