"MIRËMËNGJES SHQIPËRI"-drejtpërdrejt

"MIRËMËNGJES SHQIPËRI"-drejtpërdrejt

Program radio-televiziv, Tiranë, Shqipëri, 2022. Emisioni i mëngjesit që zgjon të gjithë shqiptarët në orën 6.00;3 orë transmetim i d. p. d, me rubrika dinamike, lajmet më të fundit nga vendi, rajoni dhe bota;shtypin e ditës, motin, trafikun rrugor;ekonomi dhe culture - nën drejtimin e Matilda Mçinit dhe Florian Agalliu, d. p. d në RTSH1-HD, Radio Tirana 1 e RTSH Tani

Radio