Më të mirat nga Felix Mendelssohn

Më të mirat nga Felix Mendelssohn

Felix Mendelssohn (1809-1847) kompozitor, dirigjent, pianist dhe organist gjerman i periudhës romantike. E famëshme është Uvertura e muzikës skenike"Endra e një natë vere"

Radio