"MADEM"-premierë

"MADEM"-premierë

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. -nga Jerida Sakja-përdoret një pasqyrë për të parë fytyrën dhe përdoren veprat e artit për të parë brenda shpirtit. Lër një vesh tek shpirti yt dhe dëgjo me vëmendje!

Radio