Luigi Boccherini-Koncertet për violonçel

Luigi Boccherini-Koncertet për violonçel

Luigi Boccherini (1743-1805) kompozitor dhe violonçelist italian i rrymës klasike. Ka kompozuar kryesisht muzikë dhome dhe muzikë instrumentale

Radio