Leo Delibes-"Coppelia", muzikë baleti

Leo Delibes-"Coppelia", muzikë baleti

Leo Delibes (1836-1891) kompozitor francez. Shkruajti opera, opereta dhe kryesisht muzikë baleti

Radio