"KUR THEMI TË DUA"-drejtpërdrejt

"KUR THEMI TË DUA"-drejtpërdrejt

Emision, Tiranë, Shqipëri, 2021. Nga Rezarta Reçi-Të duash dhe të të duan është më e madhja lumturi! Le të flasim për dashurinë, këtë ndjenjë që pështjellon dhe lëviz një botë-E ftuar Rita Petro, e cila rrëfen në emër të dashurisë; si ndihesh kur e humbet një dashuri, për të cilën ke sakrifikuar shumë? 20 vite në një çast

Radio